ПОКАНА | Среща с представители на Националната спортна академия

    Изборът на специалност, в която младите хора да продължат обучението си и изборът на професия е важна крачка в планирането на успешното кариерно развитие.

Към търсещите младежи и притеснените им родители отправяме покана.

   Съюзът на българите в Кипър Ви кани на първата, за тази година, от поредицата от срещи с представители на висши учебни заведения от България.

   Националната спортна академия – София участва на ежегодното международно изложение «Education and Career» Exhibition 2019, което ще се проведе между 15-17 февруари 2019 г в Никозия.

   Използвахме възможността да поканим на среща-дискусия проф. Николай Изов – заместник ректор по учебната работа при НСА „Васил Левски” и Мая Жилиева – старши преподавател по български език при НСА „Васил Левски”, които се отзоваха на поканата.

Срещата ще се състои на 15 февруари 2019 г. (петък) от 18.30 ч. в сградата на Съюзът на българите в Кипър и БУ “Никола Вапцаров” в гр. Никозия – адрес: Никозия, ул. Епаминонда 7 , ет. 2 (сградата се намира на ъгъла на бул. Джон Кенеди и ул. Епаминонда)

Подгответе се с въпроси, свързани с висшето образование в България и особено, ако специалностите от Националната спортна академия ви привличат.

Но, дори и да нямате намерение да кандидатствате точно в това висше учебно заведение, срещата ще бъде полезна за Вас, защото ще обхваща и обща информация относно студентския живот в София и особеностите на българската образователна система.

А, защо пък и да не проверите дали настоящият избор на университетска специалност е правилен?