КИПЪР ПОЗДРАВЯВА БЪЛГАРИЯ ПО ПОВОД НА НАЦИОНАЛНИЯ ПРАЗНИК

„Кипър поздравява България по повод на националния празник“ – концерт на духовия оркестър на кипърската полиция

Съюзът на българите в Кипър Ви кани на концерта на Духовия оркестър на кипърската полиция „Кипър поздравява България по повод на националния празник “.
Отбелязваме 145-та годишнина от Освобождението на България и националния празник на Република България – 3-ти март. Концертът е под егидата на Посолството на Р България в Р Кипър.

Очакваме Ви на 28.02.2023 г. в 20:00 ч. в зала „Кастелиотиса“ в Никозия.

Духовият оркестър на Кипърската полиция ще представи красива палитра от произведения на кипърски и български композитори. Ще чуете творби от Ахилеас Лимбуридис, Георги Горанов, Димитър Вълчев, Димитър Петков, Мариос Токас, Михалис Виоларис, Михалис Хаджимихаил и Нечо Русев. Празнично настроение ще донесат популярни български и кипърски песни в изпълнение на Георгия Полиники, Виктория Марчева, Ефтимиос Пападопулос, Мариос Хараламбидис, Марица Киприану и Михалис Василиу.
Специално участие в концерта ще вземе Росица Вълканова – певица и дългогодишен преподавател по пеене в Националното музикално училище „Любомир Пипков” в София и Нов български университет. Доктор по музикознание и музикално изкуство с обширен оперен и камерен репертоар.

Вход: свободен
Коктейл след края на концерта.
Предаване на живо на Фейсбук страницата на Съюза на българите в Кипър: https://www.facebook.com/Association.Bulgarians.Cyprus

ОЧАКВАМЕ ВИ!