КАМЕРЕН КОНЦЕРТ – 80 години от рождението на сопраното Гена Димитрова

   Скъпи приятели,

   С голямо удоволствие бързаме да споделим, че Съюзът на българите в Кипър подготвя традиционния камерен концерт, който представяме в рамките на „Дни на българската култура“. Всяка година поредицата от събития, свързани с българската култура, събираше публика през месец май, но неочаквано за всички нас 2020 г. промени ритъма на живота ни във всеки аспект – личен, обществен и делови.

   До последния момент не бяхме сигурни дали и тази година ще успеем да организираме така очакваната среща за ценителите на музикалното изкуство. Щастливи сме, че след последните промени в мерките свързани с COVID-19 това стана възможно.

   Разбира се,  ограничения пак има – трябва да се съобразим с капацитета на залата и да предоставим за публиката само петдесет места, поради което Ви молим да направите предварителна регистрация, с посочване на двете имена и броя места, на електронната поща на организацията ни: info@bguc.org . В деня на събитието, с предимство ще се допускат само регистрираните гости. При останали свободни места ще се допускат и лица без предварителна регистрация.

   Благодарим сърдечно на всички артисти, които поканихме на сцената на зала „Кастелиотиса“, и те без колебание се съгласиха да участват в концерта „pro bono“!

   След окончателно уточняване на програмата ще съобщим всички участници и произведения, на които ще имаме възможността да се насладим.

   Камерният концерт тази година ще отбележи осемдесет години от рождението на незабравимото сопрано Гена Димитрова.

КАМЕРЕН КОНЦЕРТ – 80 години от рождението на сопраното Гена Димитрова

28 юни 2021 г. (понеделник) от 20.30 ч. в зала „Кастелиотиса“ – Никозия.

Резервации: info@bguc.org (посочете двете имена и броя на местата, които резервирате)

ПРОГРАМА