ΒΟΥΛΓΑΡΙΚΗ ΓΛΩΣΣΑ ΓΙΑ ΑΛΛΟΔΑΠΟΥΣ

Ο Σύνδεσμος Βουλγάρων Κύπρου είναι μια οργάνωση που ιδρύθηκε στην Κύπρο πριν από 20 χρόνια. Ο βασικότερος στόχος του Συνδέσμου είναι η προστασία, η διατήρηση και η ανάπτυξη της βουλγάρικης αυτοσυνειδησίας, της βουλγάρικης γλώσσας, του πολιτισμού και των παραδόσεων ανάμεσα στην βουλγάρικη κοινότητα της Κύπρου, καθώς και η συμβολή στην προαγωγή της εντός της κυπριακής κοινωνίας.

Για την επίτευξη των στόχων του Συνδέσμου έχουν συσταθεί πέντε πολιτιστικά κέντρα–Λευκωσία, Λεμεσό, Πάφο, Παραλίμνι και Πόλη Χρυσοχούς–εντός των οποίων λειτουργούν επισήμως εγκεκριμένα βουλγάρικα σχολεία. Πέρα από τις πλούσιες πολιτιστικές και σχολικές δραστηριότητες του οργανισμού, πραγματοποιούνται επιπλέον μαθήματα γλωσσικής κατάρτισης για όλους όσους επιθυμούν να αυξήσουν τις γνώσεις τους.

Παραδίδονται μαθήματα βουλγάρικων ως ξένη γλώσσα, σύμφωνα με τις διαφορετικές ανάγκες των ατόμων που θέλουν και χρειάζονται να μάθουν τη γλώσσα.

Τα μαθήματα παραδίδονται από κατάλληλα καταρτισμένους εκπαιδευτικούς, με πολυετή εμπειρία στη διδασκαλία των βουλγάρικων ως ξένη γλώσσα.

Ο Σύνδεσμος Βουλγάρων Κύπρου προσφέρει:

  • Ομαδικά ή ατομικά μαθήματα βουλγάρικης γλώσσας, σύμφωνα με τις ανάγκες των σπουδαστών μας·
  • Καταρτισμένους εκπαιδευτές που διαθέτουν την απαραίτητη εμπειρία στη διδασκαλία των βουλγάρικων ως ξένη γλώσσα·
  • Μέγιστη, ταχύρρυθμη και αποτελεσματική επίτευξη των στόχων σας στην εκμάθηση της νέας γλώσσας.

Επικοινωνήστε μαζί μας:

  • Αν σκοπεύετε να σπουδάσετε σε ένα από τα πανεπιστήμια της Βουλγαρίας και θέλετε να κερδίσετε την πρώτη ακαδημαϊκή χρονιά του αναγκαστικού έτους εκμάθησης της γλώσσας·
  • Αν θέλετε να βελτιώσετε την επικοινωνία σας με τους Βούλγαρους συνεργάτες ή φίλους σας, για επαγγελματικούς ή προσωπικούς σκοπούς·
  • Ή αν απλά σας αρέσει η χώρα και ο πολιτισμός της και επιθυμείτε να μάθετε τη γλώσσα.

 


Στο Βουλγάρικο Πολιτιστικό Κέντρο του ΣΒΚ μπορείτε να βρείτε αναλυτικά όλες τις πληροφορίες για τα πανεπιστημιακά ιδρύματα της Βουλγαρίας, τα προγράμματα σπουδών που προσφέρονται, καθώς και τα κριτήρια εισδοχής. Είμαστε στη διάθεσή σας.  

Οι εγγραφές άρχισαν! Επικοινωνία