Изпратихме посланик Христо Георгиев с благодарности (СНИМКИ)

   В края на м. ноември приключва мандатът на българския посланик в Кипър Н.П Христо Георгиев. По този повод беше организирана среща-коктейл в сградата на Съюза на българите в Кипър, на която заместник-председателят на организацията г-н Калин Павлов изрази признателност за подкрепата през изминалите 5 години и връчи плакет на г-н Георгиев, като израз на нашата благодарност.

   Както отбеляза посланикът, това бяха динамични години, наситени с важни събития и срещи – посещения на президентско ниво в Кипър, визита на президента Анастасиадис в България, инициативи по повод Българското председателство на Съвета на Европейския съюз. Г-н Георгиев пожела на присъстващите да продължават да бъдат така активни и съпричастни към представянето на България в Кипър и съхраняването на връзката с Родината.

   Сред гостите на коктейла бяха г-жа Фотула Хаджипапа – кмет на община Лакатамия, г-н Никос Хаджипетру – председател на организацията на Кипърските студенти в България, д-р Харис Хараламбос, д-р Крушовски, свещеник Станислав, Моника Мелеки и Юлия Бациева, приятели и членове на СБК от Пафос, Паралимни, Лимасол, Ларнака и Никозия.

Пожелаваме много здраве и успехи на г-н Христо Георгиев и сме сигурни, че ще продължим контакта си и в бъдеще.

До нови срещи!